Selecteer een pagina

HET ASSORTIMENT

Een heerlijke Hollandse kaas voor op de boterham, of die lekkere buitenlandse kaas voor op een plankje bij een borrel of als dessert. ChezBri heeft dit lekkers allemaal in de winkel voor de enorme liefhebber tot de kaas uit het vuistje type. Voor iedereen wat wils.

Fuets, tapenades, olijven, toastjes en nog meer lekkers is ook te vinden in de winkel om zo een complete borrelplank te kunnen samenstellen en hier samen met uw gezelschap van te kunnen genieten. Ik kan ook voor een feestje of een gezellig avondje samen of met vrienden een plank voor u samenstellen. Deze kunt u in de winkel komen afhalen of deze kan bezorgd worden.

HOLLANDSE KAZEN

ChezBri heeft de volgende soorten Hollandse kaas in haar assortiment: STOMPETOREN Jong, Jong Belegen, Belegen en Extra Belegen, Grand Cru en Brokkel. In de minder vette variant heb ik de Belegen 30+ van Stompetoren.

Een mooie, zachte en smeuige geitenkaas. Met liefde en passie gemaakt door buurvrouw Marijke.

BUITENLANDSE KAZEN

Coeur Neufchatel

Neufchâtel is een hartvormig kaasje met een fluweelzachte korst en een mooi rijpend soepel zuivel. Neufchâtel is een kaas uit Normandië. Dit hartvormige kaasje heeft een smaakvolle, eetbare witte korst. Bij goede rijping is het zuivel smeerbaar zacht en pikant van smaak.

Camembert

camembert is een zachte, vette kaas gemaakt van koemelk. De smaak is uitgesproken, de geur fijn en fruitig.

TOMME DE CHÈVRE

Een mooie rauwemelkse geitenkaas uit de Poitou, de korst wordt bestrooid met as, die voorkomt dat de kaas uitdroogt. De smaak is zeer genuanceerd en fruitig.

Cuberdon Framboise

Zacht romig geitenkaasje gevuld met een Cuberdon wat een mooie frambozen smaak geeft.

Cashel Blue

De Cashel Blue is een gepasteuriseerde blauwschimmel kaas uit Ierland met een romige textuur en zachte blauwschimmelsmaak.

Gorgonzola Piccante

Zoals de naam al doet vermoeden is deze Gorgonzola wat pittiger van smaak. Ook qua structuur is deze kaas anders dan de Gorgonzola dolce. De Roqueforti zorg voor een intense blauwe kleur en veel pit.

Morbier

Een Franse half harde kaas uit de Jura, gemaakt van ochtend- en avondmelk gescheiden door zijn kenmerkende aslaag. Het is een romige licht pikante enigszins zoete kaas.

poteaupré chimay

Chimay Poteaupré is een Belgisch kaasje. Een trappistenkaasje gemaakt in de abdij van Scourmont. De Chimay Poteapré is smeuïg en zacht van structuur, met een pittige smaak.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kan ik je helpen